neděle 19. srpna 2012

Ňáký jako historický vodhalení...nebo co


Tak prej ve čtvrtek 20. září dojde k další ňáký historický události nebo co... Vono to bude jako těsně před začátkem představení, jako tý Karkulky a těch 48 lepáků - to už se taky nehrálo ani nepamatujem, no!  Takže jako zhruba v těch 19.30 to bude, ale jako přijít můžete už třeba ve čtvrt, že jo!
   Tak vono jako vobecně to bude na ňákou tu počest, že jako už hrajem 15 let nebo kolik. No, tak to je dobrý! Takže jako ňák slavnostně vodhalíme další z možnejch podob toho Josefa Schillera, Schneidera, Schullera, Schustera nebo snad Müllera   nebo jako von se to vlastně... Tak jako možná vám i řeknem, kde a jak sme tuhle podobu jako sebrali, ale jako ne hned, že jo, to by bylo asi fakt docela jednoduchý, že jo!
   No a vy jako můžete do tý doby třeba tipovat ňák, že jo, jak sme tu podobu jako to.... tak asi nejlíp tady na těch našich fejsbukovejch těch třeba http://www.facebook.com/divadlokamenpraha
   No a jako můžete za to třeba i něco získat, no... tak jako třeba ňákou tu vstupenku, nebo co my víme, že jo... Ale ten tip jako musí bejt fakt zajímavej, ne, že to bude jako ňákej divnej tip, jo!
   Tak se asi těšíme na ty vaše tipy, no... i když sme teda fakt zvědaví, co to jako vymyslíte nebo...!

Tak takhle ňák budeme třeba vodhalovat...


1 komentář:

  1. Podle tý fotky soudím, že to bude jako zase něco velkýho před vchod nebo ne?

    OdpovědětVymazat

Pište, co hrdlo ráčí!