pátek 15. února 2013

Dřezy před a po


Barbora tedy vyleštila starý dřez u baru a díky tomu jsme viděli, jak vypadá starý dřez vyleštěný (na obrázku vlevo) a starý dřez nevyleštěný (na obrázku vpravo).



Pokoušeli jsme se tento rozdíl (tj. rozdíl mezi vyleštěným starým dřezem a nevyleštěným starým dřezem) zaznamenat pro příští generace. Jako formu záznamu jsme zvolili fotografii. Myslíme si, že to byla dobrá volba a že se nám podařilo potomkům něco předat (tj. jakés takés povědomí o rozdílu mezi vyleštěným starým dřezem a starým dřezem v nevyleštěném stavu).

Dále si myslíme, že za zdokumentování nestojí jen výše uvedený rozdíl mezi ošklivým nevyleštěným starým dřezem a poněkud krásným vyleštěným starým dřezem, ale také způsob dokumentace tohoto rozdílu.

Vyfotografovali jsme se tedy, jak fotografujeme. Petr fotografuje dřezy, Lenka (mimo závěr) Petra a Helena (v záběru) Lenku.



Autor: Petr Odo
Foto: Lenka (to sice nemá úplně logiku, protože na zdokumentovaném záběru fotografovala Lenka Petra a nikoli dřezy, ale takový je život, tj. v životě vládne částečná (parciální) logika)


3 komentáře:

  1. tak to je teda fakt hustě parciální!

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se líbí ten lascivní postoj, při němž Helena fotí Lenku, jak fotí Petra při focení dřezu. Teda pokud jsem to alespoň parciálně pochopila správně. Laň

    OdpovědětVymazat

Pište, co hrdlo ráčí!