úterý 5. května 2015

Mamutí návrat a úvahy


Havní mamut a vozejk

  • Postřehli jsme, že v noci před návratem Mamuta mamuta do Prahy, 22.4. kolem 21 h, se při zkoušce na nadcházející představení porouchal hlavní mamut – velkokapacitní vysavač ETA Neptun 3404 se speciální regulací určenou pro koncertní provoz. Ještě též noci kolem 23:20 h byl zmateně zkontaktován elektronický a bastlířský specialista pan Ondřej Bičiště, autor originální mamutí regulace, který  následujícího dne velmi ochotně zařizoval opravu. Už v 16 hodin byl zelenošedý mamut provozuschopný a řádně naladěný a 23.4. v 19:38 tedy mohl odstartovat další mamutí éru v Karlíně. To jsou taky lidi... vochotný někdy.
  • Postřehli jsme, že na blogu Divadelních novin vyšel již třetí díl série úvah herce Divadla Kámen Vladimira B, tentokrát s názvem: Aspekty herectví, možnosti hereckého rozvoje – Nekončící hledání vnitřního prožívání. Doporučujeme přečíst a případně okomentovat. Každý z nás určitě má nebo někdy měl zkušenost s improvizací nebo dialogickým jednáním. Každý.
Převzato ze stručného e-mailové měsíčního newsletteru - Postřehy Divadla Kámen KVĚTEN 2015. Jeho měsíční zasílání si lze objednat na e-mailu zdenka@divadlokamen.cz. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pište, co hrdlo ráčí!