úterý 3. dubna 2012

Tajemný muž s krabicí nebo bednou nebo co....



Tak jsme s Ras al Chajmou postoupili na přehlídku do Šrámkova Písku. Tak nás tam prostě ze Stodůleckýho Písečku poslali a prostě tam pojedem, no. Ale co na to tajemný muž se žlutou bednou?
Čím déle Chajmu hraju, tím zajímavější z ní mám pocit. No zajímavější, jak bych to....prostě z ní mám pokaždý jinej pocit. A tenhle pocit je přirozeně vždycky ovlivněn pocitem, který z představení maj diváci. A to jako nemusí bejt pocit, kterej maj až po představení, ale pocit, kterej visí ve vzduchu během představení. A to je pak něco, to teda jo!
A vlastně je taky dost zajímavý, že ty pocity se často lišej, ale fakt jako hodně se lišej. Tak třeba teď na Písečku se zas tak moc nelišily jo, ale přesto aspoň trochu jo. Tak je třeba zajímavý, jak některej divák si všímá toho našeho minimalismu, nebo co to je, pak třeba druhej jak v tom hledá něco hlubokýho, jinej zase něco emocionálního, třetí v tom nehledá nic a jen se tak normálně dívá a pátej řeší tajemného muže se žlutou krabicí nebo bednou nebo co to.....A kdo je teda ten muž se žlutou krabicí nebo bednou nebo co to....?
A proč to vlastně chtěj všichni vědět? Jo, tohle maj vlastně skoro všichni diváci společný! To je tak jediný, co maj všichni ty diváci společný!
No, tak to je dobrý!

Autor příspěvku: Céééra
Foto: www.klubko.info

2 komentáře:

  1. Proč vlastně chtěj všichni všechno vědět?

    OdpovědětVymazat
  2. Muž se žlutou bednou je člověk se žlutou bednou, ne? Mohla by tam být se žlutou bednou žena? Mohla by?

    OdpovědětVymazat

Pište, co hrdlo ráčí!